ZEČICA JE UŠLA U RUPU, A ONDA SU VIDELI NAJŠOKANTNIJI PRIZOR IKAD: Kad su prišli BLIŽE IZBEZUMILI SU SE (VIDEO)
Zečica, Foto: Printscreen/Tiktok/tianyuanmengchong

snimak

ZEČICA JE UŠLA U RUPU, A ONDA SU VIDELI NAJŠOKANTNIJI PRIZOR IKAD: Kad su prišli BLIŽE IZBEZUMILI SU SE (VIDEO)

Ovaj nežni prizor izazvao je talas emocija, ali i dilemu da li je zečica dobro

Objavljeno:

Iako su psi i mačke najčešći izbor za kućne ljubimce, deca često imaju želju da dobiju zečića s kojim bi delili svoj životni prostor. Roditelji su posle na slatkim mukama, jer nežnost i ljupkost kojom zečevi zrače ih čini posebno privlačnim za mališane.

Jedan takav emotivan trenutak snimljen je i podeljen na TikToku, gde je pregledan više od devet miliona puta. U njemu se vidi preslatka scena zečice koja, uprkos naporima, nastoji da pronađe trenutak za sebe dok hrani svoje mladunce u jami. Ovaj nežni prizor izazvao je talas emocija, ali i dilemu da li je zečica dobro.

"Ovo je toliko surovo. Zečice ovako ne doje. Neko ju je položio na taj način i ona je paralizovana. Okrutnost prema životinjama!", "Zečica se onesvestila", "Nikada nisam video ovako relaksiranog zeca", "Jeste li sigurni da je ona dobro?", "Nikada nisam videla zečicu kako doji svoje mladunce", "Jadna mama je toliko umorna...", "Mama i mladunci su preslatki", bili su neki od komentara.

Mada su neki pomislili da su zečica i njeni mladunci deo neke posebne vrste, drugi su sugerisali da su to možda samo ljubimci ili zečevi koji se uzgajaju. Takvi trenuci se često dele na TikToku, pružajući ljudima priliku da vide životinje i da saznaju nešto više o njihovom ponašanju na jedinstven način.

01:41

U VOJVODINI POSTOJI MUZEJ POSVEĆEN PRAVOM DŽEJMS BONDU: Otkrivena misterija broja 007 (KURIR TELEVIZIJA)

(Espreso/Informer/Prenela P.V.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.